Prva fotografija telefona “Galaxy S8”?

Uprkos tome što nije reč o zvaničnoj fotografiji, nedavno je na internetu osvanuo prvi navodni prikaz „Samsungovog“ predstojećeg modela “Galaxy S8”, koji naizgled ispunjava sva dosadašnja očekivanja.

Fotografija koja u poslednja 24 sata munjevito kruži internetom prikazuje frontalni izgled očekivanog modela južnokorejskog proizvođača pametnih telefona.

Izgled novog modela
Izgled novog modela “galaxy S8”?
Prvo što se primećuje je velika proporcija ekrana u odnosu na telo uređaja, upravo ono što su nagađali najveći poznavaoci tematike – zapravo, ekran na novom modelu zauzima 90 odsto prednjeg dela telefona. Sledeće što zapada za oko jeste nedostatak dugmeta “Home”, što je svakako dugonajavljivan potez mnogih proizvođača.

Ipak, dugme “Home” nije u potpunosti uklonjeno već je smešteno ispod displeja, zajedno sa skenerom za otisak prsta.

Pretpostavlja se da uređaj pokreće poslednja verzija Androida – “7.0 Nougat”. Očekivani model jednog od najvećeg proizvođača pametnih telefona na planeti ugledaće svetlost dana najverovatnije u aprilu.

Postoje nagađanja da će „Samsung“ slediti „Eplov“ primer sa uvođenjem bežičnih slušalica. Prema portalu SamMobile, kompanija je u internim razgovorima da objavi blutut slušalice uz “Galaxy S8” kako bi se „takmičila sa ‘Eplovim’ slušalicama ‘AirPods’“.

Telefon će imati i dualnu prednju kameru koja omogućava autofokus – jednu sa 12 i drugu sa 13 megapiksela, što se poklapa sa trendom dualnih kamera, koje su već viđene na „Huavejovim“ modelima “P9” i “Mate 9”, kao i na „Eplovom“ telefonu „ajfon 7 plus“.

Nove informacije iz Kine, piše portal Digital trends, ukazuju na to da će unutrašnja memorija biti veličine do šest gigabajta, a maksimalna interna memorija telefona biće impresivnih 256 gigabajta.

Uređaj bi trebalo da bude opremljen procesorom “Qualcomm Snapdragon 835” i baterijom od 3.000 mAx.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *