CAT TELEFON S TERMALNOM KAMEROM – CAT S60

Ojačani telefoni izgledaju robusno, što uglavnom i jesu, i pretežno imaju samo jači zvučnik i osnovne funkcije za rad. Cat S60 unosi svežinu u ponudi „snažnih“ telefona. Pored svoje veličine i težine, čime jasno ukazuje na Caterpillar poreklo, ima ugrađenu kameru termalnu kameru. Pogled kroz to sočivo prikazuje ogoljene objekte oko vas i njihovu temperaturu. Nije bitno da li ima svetla, jer kamera radi i po mraku.

Telefon je debeo samo 12,6 mm, što za MIL-STD-810G zaštitu opšte nije loše. Izdržava pad na beton sa 1,8 metara visine i može u vodu do pet metara dubine u trajanju od 60 minuta, što ga svrstava u najbolje telefone-ronioce na svetu. Regularna kamera od 13 Mpx sa duplim blicem radi jednako i u vodi i na suvom, zahvaljujući HD ekranu od 4,7 inča kojim, osim što je prekriven Gorilla Glass 4 slojem, može da se upravlja i pod vodom i rukavicama.

Procesor je Snapdragon 617, sa 3 GB RAM i 32 GB memorije za korisnika. Sa svetom se komunicira preko LTE 4G antene, a ugrađeni zvučnik je glasniji od 105 dB, ne bi li ga čuli u svakoj prilici. OS je Android Marshmallow, i optimizovan je za postepeno trošenje baterije od 3800 mAh. Preporučena cena je 650 EUR.

Izvor: Tech Lifestyle

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *