Saznajte koji je najbolji telefon za 2016. godinu!

iPhone 7, Google Pixel, HTC 10, LG G5, Samsung Galaxy S7 i Xperia XZ su šest pametnih telefona koji se takmiče za najbolji telefon godine.
Pametni telefon ne mora biti najbrži kako bi bio najbolji, zato što većina korisnika više ni ne primeti razliku, ali možda će vam biti bitno da znate ako je baš vaš ljubimac najbrži.

Techradar je uporedio najbolje telefone koji su predstavljeni ove godine, a uz pet uređaja sa Android operativnim sistemom takmičio se i iPhone 7.

Ne želimo da otkrijemo koji je telefon pobedio, pošto preporučujemo da prvo pogledate video:

Važno je da dodamo da testovi nisu rađeni u laboratorijskim uslovima, pa su na rezultate mogli uticati razne okonosti. Test nije bio samo u brzini otvaranja aplikacija, već su i izvlačili video materijale iz Adobe Premier aplikacije, slike iz Snapseeda, a snimili su i nekoliko fotografija.

Iako se možemo pitati koji je uzrok, činjenica da je iPhone pobedio sa velikom razlikom pokazuje da je Apple stvorio kombinaciju hardvera i softvera koja je savršeno optimizovana, što im daje ogromnu prednost.

Test još jednom dokazuje kako procesori sa četiri i osam jezgara izgledaju dobro samo na papiru, dok u praksi ne donose ništa novo i revolucionarno.

Podsećamo da postoje firme specijalizovane za otkup iPhone mobilnih telefona kao i za otkup Android mobilnih telefona.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *