TEST: HUAWEI HONOR 8 – ELEGANCIJA I SOFISTICIRANOST

Honor 8 pretenduje na najviše plasmane i priznanja, ne toliko svojim hardverom koliko fantastičnom ujednačenošću i utiskom koji ostavlja kao celina

Plus: vrhunski kvalitet i dizajn, odlična baterija
Minus: vrlo klizav, korisnički softver nije za svakoga

Honor brend kompanije Huawei osmišljen je da pokrije grupu proizvoda kojima su elegancija i stil najvažniji aduti. To se kao nikada potvrđuje sa modelom Honor 8, koji je po našem mišljenju jedan od najlepših telefona ikada kreiranih! Izrečena tvrdnja posebno važi za safirno-plavu boju, koju smo imali prilike da vidimo, i koja uživo deluje nestvarno dobro i kvalitetno.

Honor 8 je izrađen od stakla, gde su strane savršeno ravne i besprekorno uklopljene sa metalnim ramom. Izuzetno skladno se uklapa sa svim tasterima i udubljenjima, uključujući udubljenje za otisak prsta na zadnjem delu, te proreze za dual-LED blic, laserski autofokus i dve kamere – da, i ovde zatičemo sada već prepoznatljivu dual-kamera šemu. Sa fotografijama od 12 megapiksela i sa njihovom odličnom detaljnošću, korisnici mogu biti veoma zadovoljni. Slično se može reći i za prednju kameru, koja ima rezoluciju od 8 megapiksela i veliki otvor blende, što rezultuje odličnim selfijima.

Izvor: tech lifestyle

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *