Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije

Čini se kako će Apple početi proizvodnju sledeće generacije iPhone uređaja ranije nego prošlih godina, sudeći po tvrdnjama kompanije BlueFin Research Partners.
Ovoga puta glasine dolaze iz poverljivog izvora informacija. Istraživačka kompanija BlueFin Research Partners je primetila neke zanimljive pokazatelje kod Apple-ovih dobavljača.

Oni smatraju da su otkrili znakove koji, prema njima, neosporno ukazuju na mogućnost da Apple krene sa proizvodnjom novih iPhone uređaja oko juna ove godine, što je mnogo ranije nego prethodnih godina. Takav korak bio bi u potpunosti razumljiv, ako je istina da će novi uređaj biti radikalno drugačiji od postojećih modela.

Pogledajte još i: Otkup iPhone i Apple mobilnih telefona u Beogradu

Najzanimljiviji podaci koje smo otkrili govore da će AAPL početi proizvodnju sledeće generacije iPhone uređaja ranije nego inače, iako nema pokazatelja da Apple planira da menja datum izlaska iPhone 8/X uređaja.

iPhone 8 koncept koji je napravio Moe Slah

Skoriji početak proizvodnje ne mora značiti da će Apple predstaviti novi iPhone ranije nego prošlih godina. Ipak, ako imaju više vremena pre zvaničnog predstavljanja proizvoda, mogu izbeći eventualne greške i probleme, poput onih koje je imao Samsung sa svojim Note 7 modelom.

Pored toga, imali bi priliku i da optimizuju proces proizvodnje, što im ne bi sačuvalo novac, ali bi imali više proizvoda na početku prodaje. Ovo nije zanemarljiva činjenica, pogotovo ako pogledamo globalni manjak iPhone 7 Plus modela.

Ova vest potvrđuje nadu da će sledeći iPhone biti drastično drugačiji od trenutnih telefona. Ako je samo pola glasina koje smo čuli istinito (zakrivljeni OLED displej preko cele prednje strane telefona, bežično punjenje, Home taster i Touch ID ugrađen u displej), onda je raniji početak proizvodnje i više nego opravdan.

To je pogotovo bitno zato što nove tehnologije često imaju greške i probleme, tako da je logično da Apple prvo mora ispitati novi iPhone, kako bi sve prošlo dobro prilikom predstavljanja uređaja.

Dobre vesti za korisnike su sledeće: iPhone koji dolazi mogao bi biti nešto zaista posebno. Apple se na vreme priprema za eventualne probleme na koje bi mogli naleteti i moguće je kako početna zaliha uređaja neće trajati samo 2 dana. Ako je tako, već se radujemo, neka samo tako nastave!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *